ÁSVÁNYMASSZÁZS Egerben

 

 

Meg szeretnéd őrizni egészségedet? Esetleg némi segítségre van szükséged mert kimerültél? Vonzanak a csillogó kristályok, féldrágakövek, különböző kövecskék? Nem tudod miért, de olyan jó megfogni őket? Masszíroztasd magad velük! Figyelmedbe ajánlom az ásványmasszázst.

 

Az ásványok, kristályok magukba olvasztják az ásványi anyagokat, kémiai elemeket. A föld mélyén nagy nyomás és magas hőmérséklet mellett több millió év alatt alakulnak ki. A bolygónk belsejében uralkodó rendkívüli energia mind benne van a felszínre kerülő csodálatos „kövecskékben”! Kiválóan fel lehet használni fizikai és lelki állapot pozitív irányba segítésére, általános közérzet javítására, energetizálásra.

 

A masszírozás történik:

Tenyérnyi méretű, lekerekített ásványokkal illetve kristályokkal speciális masszázstechnikával, mely a test energiájának kiegyensúlyozására törekszik, de természetesen a hagyományos masszázs hatásait is eredményezi.

Kristályrudakkal  fellazíthatók a letapadt izomcsomók és nagyon jól kezelhetők a kilépő idegvégződések. A  meridiánokon lévőakupresszúrás pontok stimulálásával az alul- vagy túlműködő szerv az optimális szintre hozható.

 

A terápiához számos ásvány és kristály áll rendelkezésre, az aktuális fizikai és mentális állapotnak megfelelően kerülnek kiválasztásra a kezelés során. Minden használat előtt és után megtisztítom és feltöltöm az ásványokat!