LÁVAKÖVES MASSZÁZS Egerben

 

Szereted, ha kényeztetnek? Komplex kezelést keresel? Akkor ez a neked való. Nyirokmasszázs egy igazán kellemes fizikai közérzetjavítás keretében. A meleg lávakövekkel, meditációs zene mellett végzett olajos masszázs egy valóban fantasztikus élményt nyújt, szinte egy másik dimenzióba röpít.

A kezelés speciális masszázstechnikára épülő körkörös, hosszanti, toló és simító mozdulatokból áll.  A meleg lávakő segíti az illóolajban lévő tápanyagok felszívódását, serkenti az energia-áramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja általános fizikai és mentális állapotodat. A lávaköves masszázs a különleges olajoknak köszönhetően több érzékszervre is hat, a bőrön keresztül felszívódva, illetve párolgása közben belélegezve aromaterápia is!

Gyökerei 3000 évre nyúlnak vissza. Az amerikai indiánok, a kínaiak, és az indiaiak is használtak gyógyításhoz felmelegített köveket. A lávaköves masszázs pozitív életenergiával tölt fel, a legősibb módszerekkel hozva egyensúlyba a testet és a lelket, egészében javítva a közérzetet!

 

Néhány példa a hatásosságra:

stresszoldó

serkenti a vérkeringést

javítja a nyirokkeringést

elősegíti a méregtelenítést

ellazítja az izmokat

erősíti az immunrendszert

gyorsítja az anyagcserét

javítja a vese kiválasztását

fájdalomcsillapító

fiatalítja a bőrt

Lávaköves masszázs időtartama: 30 vagy 60 perc.

 

Ellenjavallatok:

lázas állapot

mélyvénás trombózis

visszér gyulladás

közvetlen műtét után

fekélyes bőrgyulladás

súlyos vesebetegség

súlyos szívbetegség

pacemaker

menstruáció időszaka