ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS Egerben

 

 

Úgy érzed, nem jól mennek a dolgaid? Csak sodródsz, de nem tudod irányítani az életed?  Az események csak megtörténnek, de szinte nem is vagy részese? Nem tudod miért félig üres a te poharad? Nincs senki akivel megbeszélhetnéd a problémáidat?

 

Ha úgy gondolod itt az ideje, hogy változtass rajta – keress meg bátran! Az életvezetési tanácsadás egy beszélgetés, mely során kiderítjük, hogy mi váltotta ki az aktuális helyzetet. Megbeszéljük, milyen viselkedéssel milyen válaszreakciót váltasz ki. Hogyan kell a megfelelő célt kitűzni és miként érheted el azt. Ez a terápia egy rávezetés, hogyan oldd meg a problémáidat, miként tedd életed szebbé, könnyedebbé és boldogabbá! Lehetővé teszi a pozitív önértékelést, az én-képed felismerését, segít a lelki fejlődésben, önmagad megtalálásában, az egészség helyreállításában és megőrzésében.

 

Néhány példa hatásosságára:

– stressz kezelésére

– önbizalom hiányra

– magánéleti problémákra

– munkahelyi gondokra

– állandó időhiányra

– önértékelési problémákra

– betegségek lelki kezelésére

– tanácstalanságra

– testsúly problémák kezelésére

– magányosságra

– párkapcsolati gondokra

– generációs problémákra

 

 

Sok veszélyes érzés van: félelem, bizonytalanság, reménytelenség, tanácstalanság, kishitűség… – szabadulj meg tőlük!!! Segíteni tudok abban, hogy életed kiegyensúlyozottabbá, elégedettebbé, egészségesebbé váljon – azaz boldog és sikeres ember légy!