HASTÁNC Egerben és Abádszalókon

 

Kortól, testalkattól függetlenül!

 

Szeretettel várlak Egerben, a Szarvas Gábor utca 2/b. sz. alatt lévő keleti hangulatban berendezett tánctermemben. Segítek elsajátítani a csípő, a has, a mellkas, a kar mozdulatait, a lágy hullámokat, a dinamikus rázásokat, valamint átérezni önmagad és a kelet varázsát.

 

Eredeti, izomtevékenységen alapuló orientális táncot tanítok.
Nagy hangsúlyt fektetek a mozdulatok helyes elsajátítására nem csak azért, hogy szép legyen a táncod, hanem, hogy az egészségedet is megóvd!
Az órák bemelegítéssel kezdődnek, majd laza, könnyed mozdulatokkal ráhangolódunk a táncra. Ezután következik az ismétlés, pontosítás, új mozdulatok tanulása, kombinációk, koreográfiák elsajátítása, gyakorlás, elemzés. Minden órát nyújtással zárunk.

 

Az órák csoportban zajlanak, de személyre szabottak. Mindenkinél figyelembe veszem az aktuális fizikai és érzelmi állapotát. Nem adok jegyeket és nem ítélkezem. Én csak azért vagyok ott, hogy segítsek! Az órák jó hangulatban telnek, a lányok kedvesek, aranyosak, közvetlenek. A testalkat szórt (vékonyabbak és teltebbek is vannak), az életkor szintén széles skálán mozog (kb. 9-73-ig).

 

A kezdő mozdulatok elsajátítása után lehetőséged van becsatlakozni működő csoportokba, ahol magasabb szinten gyakorolhatod a hastáncot, akár fellépésekre is járhatsz.

 

Egészségügyi probléma nem akadály, de kérlek, erről szólj, hogy ki tudjam dolgozni a számodra legideálisabb mozgástechnikát.

 

Öltözet: Testhez álló felső, nadrág. A táncteremben szőnyeg van letéve így a lábra elég zokni.

 

Előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy varázslatos hastáncos légy. Nem kell hozzá más, csak gyakorlás, türelem és kitartás.
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, bátran gyere, várlak!

 

Vidéki órák, magánórák, intenzív tréningek, táborok, előadások, bemutatók – keress valamelyik elérhetőségemen!

 

info@faatimah.hu
faatimah.szultana@gmail.com
06 20 9372 618
facebook: Faatimah Szultana, vagy Faatimah Tánc és Életmód